oaednews

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Βεβαίωση αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων 2013

Για πρώτη χρονία φέτος η βεβαίωση αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων που λάμβαναν απο την υπηρεσία τους δεν θα δοθεί σε έντυπη μορφή.


Οι Δημόσιοι υπάλληλοι που μισθοδοτούνται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμής και άλλοι 450.000 συνταξιούχοι του δημοσίου και εκατοντάδες χιλιάδες άλλων ταμείων θα δουν το ηλεκτρονικό έντυπο E1 της φορολογικής τους δήλωσης με προσυμπληρωμένα από την εφορία τα στοιχεία για το ύψος των αποδοχών τους το 2012 καθώς και τα ποσά του παρακρατούμενου και του αναλογούντος φόρου.




6 σχόλια:

  1. Καμιά πηγή δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κόψτε μερικά μηδενικά απο τις εκατοντάδες χιλιάδες που γράφετε.....
    Πάρα πολλές βεβαιώσεις του ΙΚΑ είναι λάθος. ΔΕΝ λειτουργεί τίποτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορά υπαλλήλους ΠΡΩΗΝ ΟΕΚ
    ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 2012
    ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
    ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΠΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
    Ενημέρωση απο Πεσλή Β.
    πρώην Μισθοδοσία ΟΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑΣΤΟΙΧΕΙΑ- ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ- ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΔΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.....ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΛΑΕΚ!!! ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ...ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή