oaednews

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΦΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ


Του ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ
Συνωμοτεί το σύμπαν για να βρει δουλειά ένας άνεργος; Τι είναι η υπομονή; Ποια είναι η πικρή αλήθεια; Διαβάστε τις εφτά ιστορίες για έναν άνεργο και ίσως κάτι μάθετε επ' αυτών.
Συνωμοτεί το σύμπαν;

ΑΔΕΔΥ:ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011






  



Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας


Από την περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ξεκίνησε με την πρόσκληση υποβολής προτάσεων από τους τοπικούς φορείς, η υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Η ανεργία ζεματίζει τη Θεσσαλονίκη




Εξαπλώνονται ραγδαία οι ελαστικές μορφές απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη της ανεργίας (26%) και της αποβιομηχάνισης και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στις 10 θέσεις εργασίας που χάνονται δημιουργούνται 5, εκ των οποίων οι 3 είναι εκ περιτροπής με μειωμένο ωράριο.

40 ευρώ από τους ανέργους για να βρουν δουλειά!

Της ΕΛΕΝΗΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ

«Εισιτήριο» 40 ευρώ για να έχουν οι άνεργοι νέοι τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Δημοσίου και την ελπίδα του διορισμού θεσπίζεται με διάταξη που «συμπληρώθηκε» στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και οδεύει ήδη για ψήφιση στη Βουλή.

Η δεύτερη δυναμική παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Δείτε VIDEO

Διώχνουν κόσμο σ’ όλον τον κόσμο


http://img.protothema.gr/86C964D9FC0001AA9B73699FA9BBCC53.jpg


2011: Χρονιά – σταθμός για την απασχόληση. Χρονιά – εφιάλτης για τους εργαζόμενους …

Στο 9,9% η ανεργία στην Ευρωζώνη - επιχεινώθηκε το οικονομικό κλίμα

  
Στο 9,9% η ανεργία στην Ευρωζώνη - επιχεινώθηκε το οικονομικό κλίμα
Αμετάβλητος παρέμεινε το Μάρτιο ο αριθμός των ανέργων στην Ευρωζώνη. Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας στις 17 χώρες της ζώνης του ευρώ έμεινε σταθερό στο 9,9%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.