Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Στο ΚΠΑ Σπάρτης η Αντωνοπούλου

 Την Πέμπτη 01/06/2017, η Αν. Υπουργός Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης κα Ράνια Αντωνοπούλου, στα πλαίσια περιοδεία της στο Ν. Λακωνίας και ομιλίας της για την Κοινωνική Οικονομία, επισκέφτηκε και τα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ. ΚΠΑ2 Σπάρτης.
Η Υπουργός μαζί με το κλιμάκιο της χαιρέτησε το προσωπικό της Υπηρεσίας και ανέλυσε τις προσπάθειες του Υπουργείου για την καταπολέμηση της ανεργίας αλλά και για την στοχευμένη κατάρτιση των ανέργων.

Με την σειρά τους τα στελέχη του ΚΠΑ2 Σπάρτης καλωσόρισαν την Υπουργό της ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την υλοποίηση των προγραμμάτων.
Επίσης της ανέλυσαν το όραμά τους αλλά και τις πρωτοβουλίες που προσανατολίζονται  ν’ αναλάβουν για να σπάσουν τυχόν αγκυλώσεις στις σχέσεις με τις επιχειρήσεις και να δημιουργηθούν έτσι περισσότερες θέσεις εργασίας.
Τέλος έγινε αναφορά στην σφυρηλάτηση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των ανέργων και της Υπηρεσίας για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις καλύτερης  συνεργασίας με σκοπό την απορρόφηση τους στην ελεύθερη αγορά.    
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου