oaednews

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

∆ηµοσιοποίηση τελικών πινάκων µοριοδότησης των προκηρύξεων του Ν.2643/1998 - Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ηµοσιοποίηση τελικών πινάκων µοριοδότησης των προκηρύξεων του Ν.2643/1998 - Δεκεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 θα αναρτηθούν στα καταστήματα των αρμόδιων Υπηρεσιών για τον ν. 2643/1998, καθώς και στην ιστοσελίδα του Oργανισµού www.oaed.gr, οι τελικοί πίνακες αποτελεσμάτων για τις 14 προκηρύξεις του ν. 2643/1998 Δεκεμβρίου 2014, οι οποίες εκδόθηκαν ανά την επικράτεια από τις αντίστοιχες Περιφερειακές Διευθύνσεις και τα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ.

Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν στον διορισμό ή πρόσληψη σε θέσεις εργασίας δημοσίων υπηρεσιών, ΝΠ∆∆ και ΟΤΑ, προσώπων που υπάγονται στην προστασία του νόμου αυτού (κατηγορίες πολυτέκνων, τριτέκνων, ατόμων με αναπηρία, τέκνων αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, συγγενών ατόμων με αναπηρία, τέκνων αναπήρων πολέμου ή ειρηνικής περιόδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1, παράγρ. 1 του ν. 2643/1998, όπως ισχύει σήμερα). 

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις - 203 θέσεις εργασίας με την 6Κ/2017 στην υπηρεσία ασύλου.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2017 

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Λειτουργών ΟΑΕΔ για την απεργία της 17ης Μαΐου

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΜΑΙΟΥ
                                                                                                         

 Συναδέλφισσες, οι.

 Συμμετέχουμε μαζικά , συσπειρωμένοι γύρω από τα συνδικάτα μας, στη  Γενική Απεργία της ΓΕΣΕΕ –ΑΔΕΔΥ ,την Τετάρτη 17 Μαίου 2017    καταδικάζοντας , τα δυσβάσταχτα  μέτρα, που προστίθενται  με τη συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης  κόβοντας μισθούς , συντάξεις και επιδόματα ανεργίας.
 Με τα νέα  μέτρα  αποδομείται πλήρως το κοινωνικό κράτος και ιδιαίτερα οι τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Σας καλούμε όλους  σε επαγρύπνηση και αγώνα  για την υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων ,για την αποτροπή ψήφισης των νέων μέτρων.

ΑΔΕΔΥ για τη Γενική Απεργία της 17ης του Μάη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής
για 24ωρη Γενική Απεργία στις 17 του Μάη
          Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη χθεσινή της συνεδρίαση, 2 Μαΐου 2017, επικύρωσε την απόφαση της συνάντησης που έγινε στις 27/04/2017 στην οποία μετείχαν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και εκπρόσωποι κοινωνικών και επιστημονικών φορέων και αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας για την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, η οποία θα τροποποιηθεί άμεσα αν η Κυβέρνηση επισπεύσει τις διαδικασίες ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

ΠΑΜΕ: Ξεσηκωμός ενάντια στη νέα ληστεία και στην κοροϊδία κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ - Όλοι στη γενική απεργία στις 17 Μάη

«Εμπρός λαέ ξεσηκωμός ενάντια στη νέα ληστεία και στη κοροϊδία κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ. Όλοι στη γενική απεργία στις 17 Μάη». Με αυτό το σύνθημα σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, αγρότες, νέους και νέες να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία στις 17 Μάη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Μάη θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στον Πειραιά στις 10 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.