oaednews

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΑΣΕΠ: 203 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου- Από τις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις

Γνωστοποιείται απο το ΑΣΕΠ ότι εκδόθηκε η 6Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/19-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής).

ΑΣΕΠ: Ενημέρωση για την προκήρυξη 6Κ/2017 Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Επαναλειτουργία ειδικοτήτων στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Επιστολή συνέταξαν και υπογράφουν 40 εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, ζητώντας την επαναλειτουργία ειδικοτήτων. Στην επιστολή οι διδάσκοντες επισημαίνουν τη συμβολή της λειτουργίας των σχολών του ΟΑΕΔ στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας που πλήττει τους νέους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ)

 Συνάδελφοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ζήτημα της αναγνώρισης των συμβάσεων έργου που έχουν διανυθεί στον ΟΑΕΔ από  έναν ικανό αριθμό συναδέλφων εξακολουθεί να βρίσκεται στο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας. Επειδή όμως η πολιτική ηγεσία του ΥΔΜ -και η τωρινή και η προηγούμενη- μας πηγαίνουν από αξιολόγηση σε αξιολόγηση και από μήνα σε μήνα και επειδή πολλοί συνάδελφοι επιθυμούν να διεκδικήσουν δικαστικά την αναγνώριση αυτή, αποφασίσαμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη παράλληλα και ενισχυτικά με τη συνδικαλιστική διεκδίκηση.