oaednews

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η Όλγα Γεροβασίλη για το Δημόσιο τομέα

Οι απαντήσεις για το Δημόσιο αναλυτικά
Ο δημόσιος τομέας εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο, δανειστών, αντιπολίτευσης και πολιτών...
Όλγα Γεροβασίλη: Ο δημόσιος τομέας βρίσκεται στο στόχαστρο εκείνων που επιθυμούν διακαώς την απαξίωση και την υποβάθμισή του. Και αυτούς θα πρέπει να τους αναζητήσει κανείς σε κρατικοδίαιτα ιδιωτικά συμφέροντα και μερίδα της αντιπολίτευσης που τα συνεπικουρεί.
Ας θυμηθούμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, ας θυμηθούμε πώς δομήθηκε το ελληνικό κράτος πάνω στα πελατειακά δίκτυα, τη γραφειοκρατία, την πολυνομία και κακονομία, ας θυμηθούμε πώς λειτουργούσε το καθεστώς των εργολαβιών εις βάρος των εργαζομένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΑΣΕΠ 8Κ/2017: Κλείνουν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στα δικαστήρια (οδηγίες)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΑΣΕΠ κ προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία για τις προσλήψεις τις προκήρυξης 8Κ/2017 λήγει στις 04 Αυγούστου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.
Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 8η Αυγούστου 2017, ημέρα Τρίτη, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση

Μετατάξεις 12 υπαλλήλων στο Υπουργείο Οικονομικών

Ανακοίνωση – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης, με μετατάξεις 12 υπαλλήλων, εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Προσλήψεις 2.868 ατόμων σε Τοπικές Ομάδες Υγείας (προκήρυξη-ειδικότητες)

Το υπουργείο Υγείας, δημοσιοποίησε την προκήρυξη για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά δύο χιλιάδων οκτακοσίων εξήντα οκτώ (2868) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Π.Ε.Δ.Υ

Το οικόπεδο Βαμβακουργίας θα περιφράξει ο ΟΑΕΔ

Το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού και την κατακύρωση της σύμβασης υπέρ του προσωρινού μειοδότη του έργου: «Περίφραξη του οικοπέδου της βαμβακουργίας και σφράγιση των ανοιγμάτων στην όψη επί της οδού Μυτιλήνης στο Δήμο Βόλου», ενέκρινε το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, στον οποίο ανήκει η ιδιοκτήτρια της έκτασης Εργατική Κατοικία.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, προσωρινός ανάδοχος του έργου είναι η εργοληπτική επιχείρηση “ MILLENIUM CONSTRUCTIONS», με έδρα την Αθήνα, με έκπτωση 47%, έναντι συνολικής δαπάνης 37.460,40 € που αναλύεται σε: 20.317,18 €