oaednews

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΟΑΕΔ -Νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας: 7.685 προσλήψεις σε 34 δήμους (λίστα)

Στα τέλη Οκτωβρίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί νέα προκήρυξη που αφορά την υλοποίηση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 7.685 μακροχρόνια ανέργους σε 34 δήμους της χώρας.

Ποιοι δικαιούνται επιδότηση εως 50% για ίδρυση τουριστικής επιχείρησης

Έως και 50% το ύψος της επιχορήγησης για όσους κάνουν χρήση του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ. Ποιες δραστηριότητες και ποιες δαπάνες κρίνονται επιλέξιμες. Πόσο επιδοτείται η κάθε κατηγορία.Με 120 εκατ. ευρώ (δημόσια δαπάνη) αναμένεται να προκηρυχθεί πολύ σύντομα το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».Ήδη το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης έχει καταρτίσει τον αναλυτικό οδηγό εφαρμογής της δράσης και το μόνο που απομένει, είναι η προκήρυξή της. Στο πλαίσιο της δράσης, θα ενισχυθούν επενδυτικά σχέδια ύψους από 25.000 έως 400.000 ευρώ. Το ύψος της επιδότησης μπορεί να ανέλθει στο 50%.

53 μόνιμες προσλήψεις

το Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 13Κ/2017 που αφορά 53 μόνιμες θέσεις εργασίας. Δείτε τις θέσεις αναλυτικά.
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 13Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τριών (53) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Πόσοι είναι και τι μισθούς παίρνουν εν έτη 2017

Μικρή αύξηση του τακτικού προσωπικού, μονίμων και ΙΔΑΧ, στο δημόσιο καταγράφεται φέτος, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του μητρώου μισθοδοτούμενων του ελληνικού δημοσίου
Περισσότεροι, κατά 1.293, ήταν οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και στους λοιπούς δημόσιους φορείς, τον Αύγουστο το 2017 (566. 022) συγκριτικά με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους για τον ίδιο μήνα.